Profertil lupta impotriva infertilitatii masculine

 
Informatii despre Profertil
Infertilitatea este des intalnita in zilele noastre, factorul masculin fiind responsabil cu 50% din situatii. Iata cum puteti rezolva aceasta problema!


Infertilitatea masculina

Infertilitatea este definita ca incapacitatea unui cuplu de a concepe un copil dupa minim 12 luni de raporturi sexuale neprotejate. Statisticile actuale estimeaza ca aproximativ 15% din cupluri nu pot obtine o sarcina in primul an, motiv pentru care apeleaza la medicul specialist pentru a stabili cauza acestui fenomen extrem de neplacut.

In cadrul evaluarii unui cuplu infertil, factorul masculin este considerat a fi responsabil in proportie de 50% din situatii. Elementul principal, in peste 90% din cazuri, este scaderea calitatii spermei, motiv pentru care, indiferent de cauza suspectata, pe langa examenul fizic al pacientului, la o prima evaluare este obligatorie efectuarea unei spermograme. Rezultatul spermogramei joaca un rol crucial in evaluarea unui cuplu infertil, deoarece un rezultat normal scuteste pacientul sa efectueze alte investigatii consumatoare de timp si bani.

Cele mai frecvente anomalii ale calitatii spermei sunt: oligospermia (numar scazut de spermatozoizi), astenospermia (motilitate scazuta a spermatozoizilor) si teratospermia (spermatozoizi cu morfologie anormala). Exista situatii in care toate cele 3 caracteristici ale spermei sunt afectate, sub denumirea de oligo-asteno-teratospermie, cunoscut sub denumirea de OAT syndrome.

Cei mai studiati nutrienti necesari in spermatogeneza sunt: vitamina E, acidul folic, zincul, coenzima Q10, L-Carnitina si L-Arginina.


Profertil lupta impotriva infertilitati masculine!

Numeroase studii efectuate in special la barbatii cu OAT folosind produse care contin combinatii de nutrienti, au demonstrat o imbunatatire semnificativa a calitatii spermei, care in mod logic creste sansele unul cuplu de a avea un copil. Printre aceste produse se afla si Profertil.

Profertil, la ora actuala, este cel mal complex produs existent in Romania si care, pe langa nutrientii descrisi mai sus, are in compozitie antioxidanti cum este glutationul sau seleniul, recunoscuti ca fiind eficienti in imbunatatirea calitatii spermei. Eficienta compozitiei specifice a Profertil este demonstrata clinic si protejata prin brevete.

Profertil trebuie administrat pe o perioada de cel putin trei luni in vederea optimizarii fiecarei etape individuale a spermatogenezei. Doza zilnica recomandata este de doua capsule pe zi in timpul mesei sau dupa masa.

Dr. Marcel Mustea, medic specialist urolog.

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical. Cititi pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse!


Medicina informativa pe Facebook Medicina informativa pe Twitter Abonare prin RSS la Medicina informativa